Sunday, June 22, 2008

ND NAZIE @ NAZIRAH KLFM DALAM DAPUR BUJANG

Ini adalah coretan DJ Nazie dalam blognya - nazirahklfm.blogspot.com/2008/06/shooting-dapur-bujang.html.
Gambarnya juga adalah dari blognya (harap DJ Nazie tidak marah kita gunakan gambarnya di blog Dapur Bujang ini ya?):

Shooting 'Dapur Bujang'

Sebenarnya entry ni saya dah tulis lama dah, tetapi al-maklum lah, sepanjang Mac dan April 2008, saya bertapa di Gunung Gestapo kan, jadi inilah masa dan ketikanya, akhirnya, saya dapat kongsikan pengalaman ini. Saya berpeluang menjadi 'Guest celebrity' untuk program Dapur Bujang musim ke2 pd 27 Mac 2008 & yang mana episod saya dah pun keudara di RTM2 pada awal Mei yang lalu. Hik Hik Hik! Handsome kan chef tu! Chef Iskandar nama dia. Selain saya, Aen juga berpeluang menyertai program ini. Pengalaman baru yang menyeronokkan. Dulu sebelum saya menyertai RTM, saya ingat lagi, saya pernah menjadi AP untuk sebuah produksi yang masa tu menerbitkan rancangan hiburan untuk Astro Ria. Nama rancangan tu Ala2 Kampung, tuan director nya sapa lagi kalau bukan mentor saya 'Mr Nik Ramzi Nik Hasan'. Seronok, masa tu saya di terlibat di belakang tabir, saya yang menguruskan artis dan perjalanan rakaman program tu. Sekarang, terbalik pula, saya yang diuruskan oleh produksi Dapur Bujang! Hahah! Thanks for the tremendous oppurtunity (^0^)

Tengkiu to make up artist - Nishar yang buat i jadi chantek n gebu semacam aje ari tu! Muahahahha! Sape nak make up artist utk kahwin etc, boleh contact i occay!!!!

KEPADA DJ NAZIE - Kami di Dapur Bujang mengucapkan ribuan terima kasih kerana sudi bersama kami di studio Dapur Bujang. Jangan lupa lah promo-promo sikit rancangan ni dalam radio show Nazie yea!

1 comment:

fiezy_frenzy said...

kenapa xupdate blog ni?
ingat nak tengok resipi baru kat tv pagi tadi, kentang goreng berempah dengan burger bujang tu. Please tolong la update.